U kunt ons steunen!

Word donateur

Stichting Jet Brand wil samen met u stofwisselingsziekten behandelbaar maken!
Stofwisselingsziekten zijn slopers, letterlijk. Ze maken het lichaam kapot.

De minder bekende ziekte staat in de top 3 van doodsoorzaken. Om de dag overlijdt er in Nederland een kind aan deze verschrikkelijke ziekte. De ziekte gaat o.a. gepaard met verstandelijke en lichamelijke achteruitgang, hartfalen, ademhalingsproblemen en jong overlijden.

Samen met u steunen wij onderzoek om de ziekte behandelbaar te maken.
Stichting Jet Brand organiseert jaarlijks evenementen voor dit doel.

U kunt donateur worden van onze stichting.
Heeft u hier belangstelling voor? Neem dan contact met ons op!

Wilt u eerst meer informatie over de mogelijkheid donateur te worden of heeft u andere vragen of ideeën, neem ook dan contact met ons op.
Alle ideeën zijn welkom!

Adopteer een evenement!

Stichting Jet Brand organiseert door het hele jaar heen evenementen. Om dit alles mogelijk te maken zijn we volledig afhankelijk van sponsoring en vrijwilligers.

Om ons hierin te ondersteunen is het ook mogelijk om een specifiek evenement of een onderdeel daarvan financieel te adopteren en daarmee mogelijk te maken.

Zo kan een evenement of een onderdeel van het evenement bijvoorbeeld de naam van uw bedrijf / organisatie krijgen ten teken dat u het evenement (mede) mogelijk maakt.

Geïnteresseerd?
We bespreken graag met u de mogelijkheden. Neem hiervoor contact op met Thijs Visser via info@stichting-jetbrand.nl

Hij maakt graag een afspraak met u.

Veilig online doneren

Wilt u eenmalig een donatie doen, dan kunt u veilig online uw donatie doen via iDeal
U hoeft geen persoonlijke gegevens in te vullen en kunt anoniem doneren.
Wij vinden het echter wel heel leuk wanneer u een berichtje hierbij achterlaat.

Onze vrijwilligers zetten zich 100% belangeloos in.

BEDANKT VOOR UW STEUN!

Jet