Stichting Jet Brand organiseert voor de derde keer ‘Montmartre Enflamme’

Evenals vorig jaar organiseert Stichting Jet Brand in samenwerking met Donderdag Meppeldag en Kunstmarkt Woldstraat in het sfeervolle Slotplantsoen op donderdag 10 augustus ‘Montmartre Enflamme’.

Er is ruimte voor 60 kunstenaars om tijdens dit kleurrijke evenement te schilderen, te tekenen, sieraden te maken, te boetseren!

In een Franse entourage kan het publiek genieten en bekijken hoe het werk van een kunstenaar tot stand komt! Natuurlijk is er de hele dag Franse muziek waarschijnlijk verzorgd door DJ Vintage.

Restaurant ZiZo verzorgt dit jaar de catering met Franse lekkernijen. Ook zullen de Franse crêpes niet ontbreken, gemaakt door Frans de Grebber van Art Coffee.

Trots dat wederom de bekende kunstenares Josien Broeren aanwezig zal zijn, dit keer met haar nieuwe beschilderde camper. Josien heeft ook een sieraden-, servies- en tassenlijn en zal deze dag zelf schilderen.

We hebben weer geweldige optredens! Ria Westerhuis zal op haar eigen unieke wijze in het dialect voordragen. Ria is schrijfster en dichteres en treed in het gehele land op.

Onze eigen Amsterdamse Meppeler Ken Besuijen treedt ook weer op. Ken is acteur, chansonnier en conferencier en heeft met zijn one-man show veel succes. Ken heeft een paar prachtige Franse chansons voor 10 augustus!

We houden een verloting waarbij o.a. een tekening van Jo Alting te winnen is. Nog niet helemaal zeker maar misschien is er ook een optreden van Ruud Fieten met een nummer wat zo van toepassing is op het ontstaan van Stichting Jet Brand.

Voor de jonge kunstenaars hebben we het kinderplein. Twee enthousiaste vrijwilligers begeleiden de jonge kunstenaars met schilderen op doek.

Als afsluiter van de dag en opening van het ‘kunstenaarsbal’ zullen Josca Nefkens en een dansgroep van Ankie Nu in Franse sfeer optreden!

Aanmelden kan via info@stichting-jetbrand.nl

Het inschrijfgeld is € 15,00. Iedere kunstenaar ontvangt twee consumptiebonnen en een lunchpakket.

Een dag vol kunst, een dag vol Franse gezelligheid!

Wij hebben nog ruimte voor kunstenaars! Tekent u? Schildert u? Maakt u portretten? Kunt u sneltekenen? Maakt u op een bijzondere wijze kunst? U heeft deze dag de mogelijkheid dit te laten zien aan een groot publiek in een gezellige Franse sfeer.

Namens de werkgroep Montmartre Enflamme

Jet Brand