Vernieuwing en verandering in bestuur Stichting Jet Brand
Januari is van start gegaan en ik ben als voorzitster erg blij dat ons bestuur is uitgebreid met de komst van Jeannet Bos. Jeannet is D66 raadslid bij de gemeente Meppel en zet zich op vele vlakken in voor stichtings- en vrijwilligerswerk.

Zeer content zijn wij met dit organisatietalent, dat graag wil meedenken om meer vorm en inhoud te geven aan ons doel. Kunst als verbinding om aandacht en steun te vragen voor stofwisselingsziekten.

Jeannet schildert zelf ook en we hebben al even zitten brainstormen over het schilderen met kinderen op markten en braderieën en in de toekomst eventueel kinderfeestjes te organiseren.

Zelf ben ik het creatieve brein van onze Stichting om de lijnen uit te zetten voor onze activiteiten, teken en schilder zelf, heb o.a. de tekeningen voor onze verjaardagskalender gemaakt en ben voorzitster. Ik schrijf met regelmaat blogs over “alles en niets”.

Een aantal vaste vrijwilligers voor individuele activiteiten die ons al regelmatig ondersteund hebben.

Ik heet Jeannet van harte welkom in ons bestuur en misschien terwijl je dit leest… denk jij nu ook wel dat je best wat uurtjes over hebt en op enige wijze van betekenis kan zijn voor onze Stichting.

Een bestuurslid , vrijwillig(st)er die fondswerving voor zijn haar rekening zou willen nemen nodig ik van harte uit contact met me op te nemen.

Wil je zo nu en dan helpen bij ondersteuning van activiteiten? ….Niet twijfelen, gewoon contact met ons opnemen.
Je hebt vast een kwaliteit in “huis” waarbij we met elkaar onze Stichting kunnen laten groeien. Meer samen is samen meer!

We hebben een pracht vruchtbare bodem dankzij medewerking van velen om in 2019 Stichting Jet Brand te laten groeien. Wij vragen mensen die op de hoogte zijn van stofwisselingsziekten of zich hierin willen verdiepen .

Wij vergaderen 4 x per jaar en jaarlijks de jaarvergadering. Voor de activiteiten die we organiseren stellen we per activiteit een werkgroep in. Ook hier kunnen we altijd hulp bij gebruiken. Meld je aan !

Wij zijn (nog) een kleine Stichting, we hebben ons al veel laten zien en horen d.m.v vele (promotie) activiteiten.
Ik wil als voorzitster onze voormalig secretaris Thijs Visser nogmaals bedanken, hij heeft met zijn inzet mede gezorgd dat we een solide basis hebben kunnen realiseren.

Als bestuur staan wij open voor nieuwe initiatieven die ons kunnen ondersteunen ons verder te ontplooien!

Namens het bestuur van onze Stichting :
Jet Brand
Looierij 62